Buborékfújó flashmobra hívunk a Mammut II.-be május 14.-én szombaton, ahol pontban 15.00-kor a szökőkútra néző, mind három emelet korlátjánál frissítő buborékba borítjuk a gyanútlan vásárló közönséget.
Légy részese a bohócdoktorok születésnapi villám-vizitjének. Gyere el, hozz egy buborékfújót és fújd! Pontban 15 órakor fújjuk a bubit, ezért érdemes 14.50-től észrevétlenül gyülekezni és elfoglalni a legjobb helyeket az emeletek korlátjánál. Majd a 2 perces akció után észrevétlenül felszívódunk.                                                                                                                                                                                          beszteri.blogspot.com

Katt: Esemény a Facebookon

Kattints az "ott leszek" gombra és oszd meg az eseményt ismerőseiddel, ők meg a saját ismerőseikkel és így tovább…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szkeccskek.blog.hu/api/trackback/id/tr372878977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása